Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Roti Alubhari (roti gevuld met aardappelen)

Aantal personen: 6
Bereidingstijd: 30 minuten.

Ingrediënten

2 theelepels Faja Lobi Knoflook
1 Madam Jeanette peper
500 gram zelfrijzend bakmeel
300 ml water
500 gram aardappelen
2 eetlepels gemalen komijnzaad
100 ml olie
zout

Bereiden

Vulling (aardappelen):
De aardappelen wassen en met schil gaarkoken, van schil ontdoen en fijnprakken, vervolgens in een schaal doen en hieraan komijnzaad, knoflook, peper en zout naar smaak toevoegen en het geheel goed mengen. Deeg
Voor verdere bereiding, zie het recept van Roti.
Serveertip: Serveren met Murgie Masala Hindoestanie, Murgie Masala Nickerie, Murgie Masala Speciaal, Bhera Ke Ghos (lamsvlees in masala) of Doksa Masala (eendenborstfilet in masala).

Variatietip: Serveer ook eens met Jhienga Tarkari, Alu en Ei Tarkari, Kouseband met Garnalen, Aardappel met Peultjes, Kouseband met Aardappel.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Marshmallow
Tjauw-Min (Surinaams-Chinees noodle-miegerecht)
Erwtensoep met TomTom
Belegde Bara (peulvruchtensnack met beleg)
Markoeza - Drink

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes