Vulling (aardappelen):
De aardappelen wassen en met schil gaarkoken, van schil ontdoen en
fijnprakken, vervolgens in een schaal doen en hieraan komijnzaad,
knoflook, peper en zout naar smaak toevoegen en het geheel goed mengen.
Deeg
Voor verdere bereiding, zie het recept van Roti.
Serveertip: Serveren met Murgie Masala Hindoestanie, Murgie Masala
Nickerie, Murgie Masala Speciaal, Bhera Ke Ghos (lamsvlees in masala) of
Doksa Masala (eendenborstfilet in masala).
Variatietip: Serveer ook eens met Jhienga Tarkari, Alu en Ei Tarkari, Kouseband met Garnalen, Aardappel met Peultjes, Kouseband met Aardappel.
Bron/inzender: Astrid
Zonder kaas | Met kaas | Met bier | Kip met pesto | Vis zonder knoflook | Rundvlees met wijn | Vegetarisch met noten en kaas | Kip zonder knoflook |